Sep

02

Позив адвокатима за пријављивање за Он-лине курс Увод у Европску конвенцију о људским правима и Евопски суд за људска права

Поштоване колеге,

Савет Европе у оквиру програма о образовању за људска права за правне стручњаке (ХЕЛП) у сарадњи са Адвокатском комором Адвокатске коморе Србије организује онлине курс на тему „Увод у Европску конвенцију о људским правима и Европски суд за људска права“ који ће одржати предавач Адвокатске академије и сертификовани тренер, адвокат Др.Небојша Станковић.

Курс почиње 13.септембра 2022.године.

Полазник курса може бити сваки адвокат у Србији, а максимални број полазника за један курс је 25 полазника. Полазници који успешно савладају курс, добијају сертификат Савета Европе и Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије.

Писане пријаве на курс заинтересовани адвокати подносе најкасније до 9.09.2022.године, а писана пријава мора да садржи: име и презиме адвоката, адресу седишта канцеларије, е-маил адресу и контакт телефон. У случају већег броја пријављених, првих 25 према времену пријема пријаве, ће бити полазници првог курса, а за остале пријављене ће се накнадно организовати нови курс. Листа полазника биће објављена дана 12.09.2022.године.

Пријаве се подносе на е-маил Адвокатске коморе Србије а.к.србије@гмаил.цом

У прилогу можете погледати и позивно писмо за уводни догађај за покретање ХЕЛП курса.

Срдачан поздрав,


Адвокатска комора Србије
Адвокатска комора Србије
Бар Ассоциатион оф Сербиа
Дечанска 13/И спрат, Београд, Србија
Дечанска 13/И спрат, Београд, Србија
Дечанска стр. 13/И флоор, Белграде, Сербиа
тел/пхоне +381 11 3239-072
фаџ +381 11 3232-203

e-mail:a.k.srbije@gmail.com i/and office@aks.org.rs