Jun

24

Онлине едукација у организацији Академије ЕРА у Триру, Немачка

Онлине едукација у организацији Академије ЕРА у Триру, Немачка

Прочитајте вест
Apr

06

Multilateral Internship Program

Poštovane koleginice i kolege, Obaveštavamo Vas da Nemačka fondacija za međunarodnu pravnu saradnju (IRZ) poziva mlade advokate i pripravnike iz Srbije koji govore nemački jezik i bave se građanskim i privrednim pravom, da se prijave na "Multilateral Internship Program", koji se održava od 22. avgusta do 27. septembra 2024. godine, u Nemačkoj.

Прочитајте вест
Feb

22

On-line HELP курс Савета Европе Насиље над женама и породично насиље

Поштоване колеге, Савет Европе у оквиру програма о образовању за људска права за правне стручњаке (HELP) у сарадњи са Адвокатском академијом Адвокатске коморе Србије организује он-лине курс на тему „Насиље над женама и породично насиље“, који ће одржати предавач Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије и сертификовани тутор HELP програма, адвокат Јасмина Микић.

Прочитајте вест
Nov

21

Поступање адвоката у предметима корупције и привредног криминала

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују трибину на тему „Поступање адвоката у предметима корупције и привредног криминала “, која ће се одржати 8. децембра 2023. године од 17 до 19:00 часова у просторијама Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13, ВИ спрат.

Прочитајте вест
Oct

20

Правна филозофија (теорија) и њен (потенцијални) значај за адвокатску праксу

Поштоване колеге, Обавештавамо Вас да Адвокатска комора Србије, заједно са Адвокатском академијом Адвокатске коморе Србије и Часописом за правну теорију и праксу „Бранич“, а у сарадњи са Центром за темељна правна знања Правног факултета Универзитета у Београду, организује семинар на тему „Правна филозофија (теорија) и њен (потенцијални) значај за адвокатску праксу“, који ће се одржати у просторијама Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13, шести спрат, Београд, дана 3. новембра 2023. године (петак), са почетком у 17:00 часова.

Прочитајте вест
Oct

20

Семинар Незаконити докази и њихово коришћење у кривичном поступку

Поштоване колеге, Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују семинар на тему „Незаконити докази и њихово коришћење у кривичном поступку“, који ће бити одржан 1. новембра са почетком у 17 часова, у сали Адвокатске академије у Београду (Дечанска 13, 6. спрат).

Прочитајте вест
Oct

05

Дигитална имовина – позитивно право и стање у пракси

Поштоване колеге, Адвокатска комора Србије у сарадњи са Crypto12- VESCON д.о.о. организује дана 18.10.2023. године, са почетком у 16:00 часова, у Сали адвокатске академије Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13/VI спрат, предавање “Дигитална имовина – позитивно право и стање у пракси”.

Прочитајте вест
Oct

02

Он-лине курс на тему „Пословање и људска права“

Поштоване колеге, Савет Европе у оквиру програма о образовању за људска права за правне стручњаке (ХЕЛП) у сарадњи са Адвокатском академијом Адвокатске коморе Србије организује он-лине курс на тему „Пословање и људска права“, који ће одржати предавач Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије и сертификовани тренер ХЕЛП програма, адвокат Др Јована Величковић.

Прочитајте вест
Oct

02

Обука адвокатских приправника за полагање правосудног испита

На основу члана 282. Статута Адвокатске коморе Србије и члана 7. Програма Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије, Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије објављује П О З И В ЗА УПИС НА СЕМИНАР ОБУКЕ АДВОКАТСКИХ ПРИПРАВНИКА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА

Прочитајте вест
Jun

21

SKY ECC комуникација као доказ у кривичном поступку

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије организује Округли сто са темом "SKY ECC комуникација као доказ у кривичном поступку", који ће се одржати у четвртак, 29.06.2023. године, са почетком у 17:00 часова, на Правном факултету Универзитета у Београду.

Прочитајте вест