Dec

24

Обука за полагање правосудног испита

У оквиру пројекта Адвокатске академије АКС и мисије ОЕБС-а у Србији снимљена су предавања која ће служити као основ за on-line обуку за полагање правосудног испита.

Прочитајте вест
Dec

14

Дебата о Кодексу професионалне етике адвоката

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују дебату о Кодексу професионалне етике адвоката која ће се одржавати 15, 16, 17. и 18 децембра преко Зоом интернет платформе. Разговор ће 15. и 16. децембра водити и на питања учесника одговарати Владимир Бељански, председник Адвокатске коморе Војводине, и др Вељко Делибашић, потпредседник Адвокатске коморе Београда, а 17. и 18. децембра Југослав Тинтор, председник Адвокатске коморе Београда, и Александар Поповић, председник програмског савета Адвокатске академије АКС. 

Прочитајте вест
Dec

04

Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку

"ОСЦЕ и Адвокатска комора Србије објавили "Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку" чији су аутори адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић и Југослав Тинтор. Приручник је доступан у pdf формату свим адвокатима који је објављен у прилогу ове вести."

Прочитајте вест
Dec

02

Предавања поводом којих ће се одржати он-лине округли столови

У оквиру Пројекта ОЕБС-а и Адвокатске коморе Србије снимљена су предавања поводом којих ће се одржати он-лине округли столови на теме:  - "Поступање адвоката у кривичном поступку" - "Кодекс професионалне етике адвоката".

Прочитајте вест
Dec

28

Програм и план рада Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије за 2020.

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије ће објавити Програм и план рада за 2020. Годину до краја јануара 2020.

Прочитајте вест
Dec

27

Међународна конференција: „Примена правила спречавања прања новца и финансирања тероризма“

Адвокатска академија Адвокатске коморе у Србије, у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији, ће организовати међународну конференцију „Примена правила спречавања прања новца и финансирања тероризма“

Прочитајте вест
Dec

26

Семинари о Кодексу професионалне етике адвоката

Адвокатска академија Адвокатске коморе у Србије, у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији, од 01.04.2020. организује семинаре о Кодексу професионалне етике адвоката. 

Прочитајте вест
Dec

25

Семинари о поступању браниоца у кривичном поступку

Адвокатска академија Адвокатске коморе у Србије, у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији, од 01.04.2020. организује семинаре о поступању браниоца у кривичном поступку. 

Прочитајте вест
Dec

24

Поздравна реч адвоката Александра Поповића, Председника Програмског савета Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије

Ако се држимо максиме да је образовање најмоћније оружје које можемо употребити да променимо свет, учинимо све да сталним образовањем прво променимо себе.

Прочитајте вест