Oct

02

Он-лине курс на тему „Пословање и људска права“

Поштоване колеге,

Савет Европе у оквиру програма о образовању за људска права за правне стручњаке (ХЕЛП) у сарадњи са Адвокатском академијом Адвокатске коморе Србије организује он-лине курс на тему „Пословање и људска права“, који ће одржати предавач Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије и сертификовани тренер ХЕЛП програма, адвокат Др Јована Величковић.

Курс почиње 27 .октобра 2023.године.

Полазник курса може бити сваки адвокат у Србији, а максимални број полазника курса је 25. Полазници који успешно савладају курс, добијају сертификат Савета Европе и Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије.

Писане пријаве на курс заинтересовани адвокати подносе најкасније до 25.10.2023.године, а писана пријава мора да садржи: име и презиме адвоката, адресу седишта канцеларије, е-маил адресу и контакт телефон. У случају већег броја пријављених, првих 25 према времену пријема пријаве, биће полазници курса.

Пријаве се подносе на е-маил Адвокатске коморе Србије a.k.srbije@gmail.com

У прилогу можете погледати и позивно писмо за уводни догађај за покретање ХЕЛП курса, који ће се одржати 27.10.2023. године, са почетком у 11:00 часова, у Канцеларији Савета Европе у Београду, Шпанских бораца 3.

Позивно писмо за Уводни догађај