Nov

15

Семинар “Споразум јавног тужиоца и окривљеног и одлагање кривичног гоњења”

Logo aks


Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују семинар на тему „Споразуми јавног тужиоца и окривљеног и одлагање кривичног гоњења“, који ће се одржати 23. новембра 2021. од 18 до 19:30 часова у сали Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије у Београду (Дечанска 13, ВИ спрат).

Разговор ће водити и на питања учесника одговарати адвокати Александар Поповић и Југослав Тинтор.

Циљ семинара је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања и вештине потребне за заступање у кривичном поступку.

Заинтересовани адвокати и адвокатски приправници пријаве могу послати до понедељка, 22. новембра на е-маил адресу: а.к.србије@гмаил.цом.

Свим учесницима препоручујемо да пре семинара погледају снимак дискусије на тему којој је посвећен, доступан на yоутубе каналу Адвокатске академије АКС: https://www.youtube.com/watch?v=g9tuvPdiHJA

Уједно препоручујемо и Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку, чији су аутори адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић и Југослав Тинтор, а издавачи Мисија ОЕБС-а у Србији и Адвокатска комора Србије. У пдф формату можете га преузети овде:
https://aksakademija.edu.rs/download/prirucnik-za-advokate.pdf

 Позивно писмо за семинар